icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Datadolphins

Microsoft Azure

MicrosoftAzure

De consultants van DataDolphins zijn gespecialiseerd in verschillende technologieën, een van deze technologieën is Microsoft Azure. Microsoft Azure is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven, met dit cloud platform van Microsoft kun je onder andere databronnen bouwen, implementeren en beheren.

Microsoft Azure Cloud 

Microsoft Azure bevat een enorm aanbod aan diensten en services. De consultants van DataDolphins zijn gespecialiseerd in Microsoft Azure, dit betekent dat onze consultants jou kunnen voorzien van de diensten en services van Microsoft Azure. Van data storage, AI, analytics & Big Data tot beheer en monitoring van uw databronnen de consultants van DataDolphins hebben een ruime expertise op dit gebied.

Azure DevOps door DataDolphins

Azure DevOps is een combinatie van ontwikkelingen en activiteiten binnen een bedrijf. Door het juist gebruiken van DevOps speel je als onderneming beter in op de behoeften van je klanten en creëer je betrouwbare producten. Om Microsoft Cloud Azure goed te gebruiken is DataDolphins het juiste adres, onze consultants kunnen analyseren, de benodigdheden in kaart brengen en deze punten uitvoeren doormiddel van Azure development.  


Heb je interesse in een Data professional van DataDolphins die Azure development kan uitvoeren? Neem dan contact op met een van onze Business Managers en bespreek de mogelijkheden!

Hulp nodig bij een data gerelateerd vraagstuk?

Neem contact op

DataDolphins helpt organisaties betere datagedreven beslissingen te nemen. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!