icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Datadolphins

DataDolphins: Microsoft Gold Partner

Microsoft partner

De specialisten van DataDolphins zijn door hun ruime expertise in staat om waarde te creëren voor jouw bestaande data, hiernaast is DataDolphins ook voor jouw data gerelateerde problemen het juiste adres. Het oplossen van data gerelateerde problemen doen de specialisten van DataDolphins door middel van onder andere Azure consultancy waarbij wij ook nog eens benoemd zijn tot Microsoft Gold Partner.

Data professionals gespecialiseerd in Microsoft Azure

DataDolphins is een erkend Microsoft Gold Partner, dit betekent betekent dat wij experts zijn op het gebied van Microsoft consultancy. Door het hanteren van hoge standaarden en het beschikken van de juiste expertise is DataDolphins benoemd tot een Microsoft Gold Partner. De ruime ervaring die onze consultants hebben zorgt ervoor dat wij de juiste oplossingen bieden voor jouw data gerelateerde problemen en zo jouw data meer waarde kunnen geven.

Wij zijn Gold Certified Partner in:

- Gold Data Analytics

- Gold Project and Portfolio Management 

- Gold Collaboration and content

Als toevoeging op onze gouden certificeringen zijn wij ook nog eens Silver Certified Partner op de competenties:

- Silver Data Platform

- Silver Cloud Productivity

Deze certificeringen laten duidelijk zien waar wij als DataDolphins voor staan: Kwaliteit en expertise!

Waarom kiezen voor een Microsoft Gold Partner?

Het kiezen voor een Microsoft Gold Partner is kiezen voor zekerheid. De onderscheiding die wij van Microsoft hebben gekregen verzekert je van een goede oplossing van jouw data gerelateerde problemen, hierdoor weet je dat de consultants van DataDolphins Microsoft consultancy leveren tegen de hoogste standaarden met een ruime expertise. 

Wij gaan geen data challenge uit de weg!

Heb je interesse in een Microsoft consultancy partij die jouw data gerelateerde problemen kan oplossen? DataDolphins staat voor je klaar! Naast Microsoft Consultancy zijn onze consultants gespecialiseerd op diverse andere technologieën zoals Power BI, SAP, Qlikview, R en Python.

De consultants van DataDolphins kunnen een breed scala aan rollen bekleden met hun expertise, zo ondersteunen wij het volledige BI en Data domein (Full stack) van business/functioneel tot en met techniek. Onze consultants kunnen onder andere ingezet worden als Product Owner, Business/informatie Analist, Scrum master en Data engineer. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met een van onze Business Managers!

Neem contact op met een van onze Business Managers!

Neem contact op

DataDolphins helpt organisaties betere datagedreven beslissingen te nemen. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!