icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Data Talents
Nieuws 08/11/2021

''Sinds de eerste computer thuis, wist ik dat technologie mijn passie was''

Bouchra

Bouchra is in november gestart bij Data Talents en gaat direct aan de slag bij PLUS supermarkten. Bouchra stelt zich voor aan de hand van 5 vragen!

Kun je jezelf (kort) voorstellen?

Mijn naam is Bouchra Aynaou, ik ben opgegroeid en wonende in Oss. In mijn vrije tijd kun je mij achter mijn gitaar vinden of hardlopend door het prachtige bos, waar ik niet ver vandaan woon. Daarnaast houd ik ook van reizen, gamen, films kijken en nieuwe dingen leren. 

Sinds dat wij onze eerste computer thuis hebben, wist ik dat technologie mijn passie is. Daarom ben ik ICT & Business gaan studeren in Eindhoven. Daarnaast heb ik een minor gevolgd in ERP &BI waardoor ik ontdekte dat BI helemaal mijn wereld is. 

De combinatie van design en data analyse is geweldig. Ik ben dan ook aan de slag gegaan als BI consultant waardoor ik bij verschillende organisatie mooie projecten heb mogen uitvoeren. 

Waarom heb je passie voor jouw vak?

Als BI consultant leer ik de business kennen, mag ik ontwikkelen en nog veel meer. De voornaamste reden is dan ook de veelzijdigheid ervan. Ik vind het geweldig dat ik niet alleen maar een gerichte taak heb maar het hele traject kan doorlopen van het verzamelen van requirements, data analyseren, transformeren van data tot aan het ontwerpen en ontwikkelen van rapportages d.m.v. design technieken. 

Waarom heb je gekozen voor Data Talents?

De vrijheid die ik heb in het kiezen van mijn opdrachten waardoor ik zelf kan bepalen waarin ik verder wil groeien. Verder was voor mij het interview met Sanne, Erik en Erik ook een van de redenen waarom ik voor Data Talents heb gekozen. 

Vertel iets verrassends over jezelf of wat is jouw motto?

Ik geef niet snel op en ben erg positief ingesteld. Mijn favoriete quote is dan ook die van Aristotle: “In all things of nature there is something of the marvelous”

Waar kijk je het meeste naar uit?

Om via Data Talents aan de slag te gaan bij de PLUS!

Overzicht nieuws
logo data talents
Bouchra Aynaou /
BI Developer

Data Talents helpt organisaties betere datagedreven beslissingen te nemen. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!