icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Datadolphins
Nieuws 20/09/2022

“Azure geeft overzicht; je kunt er hele gave dingen mee bouwen”

DataDolphins

Dundy Pura staat in de startblokken om via DataDolphins bij de Rabobank aan de slag te gaan als Business Intelligence Consultant. “Ik ga daar helpen met het inrichten van een dataplatform om on premise gegevens naar de cloud te halen.”

Dundy studeerde in 2019 af op de studie ICT and Business aan de Fontys University of Applied Sciences. “Het leukste in mijn studie vond ik SQL, lekker query’s schrijven en loslaten op een database. Daar wilde ik meer mee doen.”

Met Pipelines bouw je complexere structuren

Na zijn studie ging Dundy via Alten Nederland aan de slag bij Provincie Noord Brabant waar hij hielp om een dataplatform op te zetten. “Bij de provincie werkten ze in een Azure-omgeving. Daar kwam ik in aanraking met Azure Pipelines. Met Pipelines kun je mooie, complexe structuren bouwen. Het platform regelt alle randvoorwaarden om data te transformeren, ontsluiten en laden. Dat geeft overzicht.”

Bij DataDolphins gaan ze echt voor je

Via een oud-collega kwam hij in contact met DataDolphins. Daar was gelijk een goede klik. “Niet alleen mijn business manager, maar alle mensen gaan daar echt voor je. Ze gaven honderd procent om voor mij een mooie klant te zoeken. Het helpt dat ze daar ook hele mooie klanten hebben om uit te zoeken.”

Met Azure data ontsluiten

Via DataDolphins staat Dundy nu op het punt om voor de Rabobank aan de slag te gaan. “Ik ben net door mijn screening heen, dus ik kan nu echt beginnen.” Bij de bank gaat hij, net als bij Provincie Noord Brabant, aan de slag met Azure om data te ontsluiten. “Data die nu nog on premise staat, gaan we naar de cloud brengen en dan integreren in de omgeving van de Rabobank.”

Vaardigheden toepassen

Dundy heeft als motto: ‘Je leeft maar één keer, maak er het beste van.’ Voor de klus die er nu aankomt, kijkt hij vooral uit naar wat er nieuw is. “De veranderingen gaan zo snel. Ik begon met Azure Data Factory, nu werken we met Azure Synapse. Ik ben heel benieuwd wat ze bij de Rabobank al gebouwd hebben. Ik ben ook benieuwd welke van mijn vaardigheden ik direct kan toepassen en waar ik me verder in moet gaan verdiepen.”

Overzicht nieuws

DataDolphins helpt organisaties betere datagedreven beslissingen te nemen. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!