icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process
Werken bij Datadolphins
Nieuws 18/12/2020

DataDolphins brengt het eindejaarsdiner naar de woonkamer

Foto eindejaarsdiner Erica

Nu we dit jaar niet met zijn allen naar een restaurant kunnen voor een eindejaarsdiner, halen we het restaurant naar huis!

Foto Eindejaarsdiner Martin

Het favoriete restaurant van onze Business Manager Erik, is deze week druk aan de slag geweest om al onze collega’s van een kerstdiner te voorzien thuis. Het enige wat er nog moest gebeuren is de tafel netjes dekken, de gerechten opwarmen en mooi op je bord presenteren.

Voor het diner kregen we virtueel een korte uitleg over het eten en na een gezamenlijke toost kon iedereen genieten van het heerlijk eten thuis. We bedanken al onze collega’s voor de positieve reacties en wensen jullie fijne feestdagen!

Foto Eindejaarsdiner Martin

DataDolphins helpt organisaties betere datagedreven beslissingen te nemen. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!