icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience
Werken bij Datadolphins
Nieuws 30/03/2021

De ontsnapping van de DataDolphins

datadolphins

In deze tijd is het fijn om -ook al is het via Teams- contact met elkaar te hebben en een gezellige activiteit te doen. Daarom stond er vorige week een online escape room op het programma, waarin het de bedoeling was om op basis van de informatie in de vooraf verstuurde envelop en wat hints op het internet zo snel mogelijk door de 4 verschillende datacenters te puzzelen.

data

De collega’s waren ingedeeld in teams om toch een klein competitie element eraan toe te voegen (en met 30 personen 1 escaperoom proberen te voltooien is sowieso geen goed idee). De meest competitie ontstond al ruim van te voren bij de teamcaptains (Sanne, Erik, Erik & Erica) en aan grootspraak was geen gebrek.

Meedoen is natuurlijk belangrijker dan winnen, maar als we dan toch een winnaar moeten benoemen was dat toch echt het team van Sanne, gefeliciteerd! De troostprijs mocht naar het team van Erik den Ouden, die zich na de winst van team Sanne nog niet gewonnen wilde geven en nog een half uur doorgeploeterd heeft tot het bittere eind.

De avond was georganiseerd door Uitjesbazen en onder het genot van een borrelbox van Charles.nl hebben we een zeer geslaagde avond gehad. Zeker voor herhaling vatbaar.

Hopelijk kunnen we elkaar de volgende bijeenkomst weer live zien!

Overzicht nieuws

DataDolphins helpt organisaties betere datagedreven beslissingen te nemen. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!