icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience
Werken bij Datadolphins
Nieuws 09/09/2021

Dolfijnen op het strand

Groepsfoto Noordwijk

Afgelopen woensdag heeft DataDolphins de laatste zonnestralen van de zomer meegepakt bij B.E.A.C.H. in Noordwijk. Het was geweldig om weer samen te komen en bij te praten.

DataDolphins Reservering

Het wilde plan om te powerkiten kon helaas niet doorgaan door een oostenwind en een vol strand. Gelukkig was het activiteiten team creatief en kwam het idee om te gaan beachvolleyballen. Zo gezegd, zo gedaan. Fanatiek gingen de dolfijnen de strijd aan. Eenmaal op elkaar ingespeeld was de spanning om te snijden. 

Precies op het juiste moment werden de volleyballers onderbroken met het nieuws dat de barbecue klaarstond! Binnen een mum van tijd schoven ze aan en kon iedereen genieten van het eten en elkaars gezelschap.

Gezelligheid

Wat is het toch weer leuk om samen te komen na zo een lange tijd, hè? De dolfijnen kijken in ieder geval alweer uit naar het volgende moment.

Overzicht nieuws

DataDolphins helpt organisaties betere datagedreven beslissingen te nemen. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!