icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Datadolphins
Nieuws 15/12/2022

Een mooi jaar in winterse sferen afgesloten!

DataDolphins

De laatste keer dat we fysiek bij elkaar konden komen om een eindejaarsdiner te doen was alweer een tijd terug. Namelijk december 2019, toen waren we nog maar met 2 Business Managers en 32 consultants. Inmiddels bestaat het MT uit 5 Business Managers en zijn er precies twee keer zoveel consultants in dienst (64 dus voor de trage rekenaar). Mooi om even stil te staan bij hoe ver we al zijn gekomen met zijn allen, iets wat we zeker ook tijdens de avond hebben gedaan.

Maar verder moest de avond natuurlijk vooral gaan om lekker eten, borrelen en kletsen met collega’s in winterse sferen, zowel binnen als buiten. Het walking dinner werd uitmuntend verzorgd door onze eigen cateraar binnen The Human Network, Piccalily. Het entertainment was ook in goede handen, naast squash kampioen is onze collega René Heckler namelijk ook een fantastische schläger-zanger en bingo-master. Als er een prijs uitgedeeld zou worden voor meest feestelijke outfit zou deze naar zijn assistent Maaike Pot zijn gegaan.

We hebben ook nog stil gestaan bij een aantal jubilea, collega’s die al 5 jaar bij ons zijn. We zijn enorm trots op het feit dat men lang bij ons blijft werken en we vinden het belangrijk om onze waardering uit te spreken. Daarom hebben we Marco van Voren, Anil Dipai en Tom Mehlkop in het zonnetje gezet en uiteraard niet met lege handen naar huis laten gaan.

Er stond nog een kleine verassing op het programma voor onze eigen Erik den Ouden. Hij is namelijk vanaf 1 januari 2023 precies 10 jaar in dienst! Een mijlpaal die gevierd moest worden met een speech, cadeautjes en een stiekem geregelde photobooth waar iedereen een foto en een tekstje achter kon laten in een groot boek. Met als hoogtepunt natuurlijk het schitterende dolfijnen-horloge. Dankjewel voor je jarenlange inzet om van DataDolphins (voorheen nog BIConsult) het bedrijf te maken dat het nu is. Op nog vele jaren!

Lieve collega’s, ook jullie bedankt voor jullie inzet afgelopen jaar! Of je nou 1 of 10 jaar in dienst bent, iedereen wordt gewaardeerd. Geniet van het kerstpakket en van de feestdagen met jullie families en vrienden. Op naar een mooi 2023!

Team DataDolphins
Sanne, Annelien, Cas, Erik, Erik en Erica

DataDolphins
Foto's van de photobooth
DataDolphins
Onze waardering uitspreken
DataDolphins
Heerlijk eten

DataDolphins helpt organisaties betere datagedreven beslissingen te nemen. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!