icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search
Werken bij Datadolphins
Nieuws 04/11/2020

Feestelijke viering naamsverandering DataDolphins

DataDolpins cupcakes

Afgelopen dinsdag was het zo ver: BIConsult veranderde officieel in DataDolphins! Het liefst hadden we natuurlijk uitgepakt met een groot feest. Alleen gaan dit soort feestelijkheden tegenwoordig een tikje anders, geheel digitaal dus. Het is even aanpassen, maar zo’n moment kan je niet zomaar aan je voorbij laten schieten!

DataDolphins screenshot1

Om te vieren dat we zijn overgegaan in een nieuw jasje, zaten we ook allemaal thuis in een nieuw jasje! Iedereen was gehuld in hun gloednieuwe badjas. Voor de lancering kregen al onze collega’s speciaal gemaakte DataDolphins badjas en cupcakes om het moment te vieren.

DataDolphins Badjas en cupcakes

Directievoorzitter Martijn Kamermans nam als eerste het woord en onthulde -uiteraard ook in badjas- officieel het nieuwe logo op kantoor.

We daagden onze collega’s uit om een beetje creatief te zijn, met de opdracht om de plek uit te kiezen waarvan uit zij het liefste werken. Dat leverde een mooi beeld op met alle unieke achtergronden én daarbij grappige en interessante verhalen.

De middag werd afgesloten met dankbare woorden van onze Business Managers Sanne en Erik: we kijken allemaal uit naar de toekomst van DataDolphins.

DataDolphins screenshot2

DataDolphins helpt organisaties betere datagedreven beslissingen te nemen. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!