icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience
Werken bij Datadolphins
Nieuws 03/03/2020

"Groeien is een persoonlijke keuze!"

kamil erik

Maak kennis met Kamil Bilgin. Sinds maart is hij consultant bij DataDolphins en gaat hij aan de slag met zijn opdracht voor Rabobank.

Kun je jezelf kort voorstellen?
Mijn naam is Kamil Bilgin. Samen met mijn vrouw en 2 kinderen woon ik in Oegstgeest. Als het even kan probeer ik mijn vrije tijd graag sportief in te vullen of pak ik de motor om een eind te gaan touren.

Na mijn studie Medische Informatiekunde aan de UvA ben ik begonnen bij een farmaceutisch bedrijf in Leiden. De jaren daarna heb ik diverse rollen vervuld op het gebied van Business Intelligence, voornamelijk aan de rapportagekant. De laatste jaren zijn mijn werkzaamheden meer naar de backend verschoven. Hoewel de werkzaamheden rondom de klassieke datawarehousing mij blijven boeien, probeer ik zoveel mogelijk kennis op te doen van de nieuwere technieken die te maken hebben met big data en data engineering. Het is mooi dat ik bij mijn eerste opdracht bij Rabobank via DataDolphins hier gelijk al de mogelijkheid voor krijg.

Waarom heb je passie voor jouw vakgebied?
Business Intelligence staat bij veel organisaties hoog op de agenda en het belang ervan wordt alleen maar groter. Organisaties krijgen steeds meer data tot hun beschikking en staan voor de uitdaging om grip te krijgen op al deze datastromen. Als Business Intelligence consultant sta je in het midden van deze dynamiek en speel je een rol bij het helpen van organisaties om het meeste uit hun data te halen.
Daarbij volgen nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied elkaar enorm snel op wat het werk als BI professional leuk en uitdagend houdt.

Waarom heb je gekozen voor DataDolphins?
DataDolphins is een bedrijf met een duidelijke en transparante manier van werken. De manier waarop DataDolphins werkt, geeft je als professional de ruimte en daarmee ook zelf de regie over je ontwikkelingspad. Waar nodig kan je hierbij goede ondersteuning krijgen op gebieden waarin je dat wenst. Daarnaast is de eerste indruk die je opdoet van het bedrijf een beslissende factor en die was heel erg positief.
 
Wat is jouw motto?
Groeien is een persoonlijke keuze!
 
Waar kijk je het meeste naar uit?
Als onderdeel van DataDolphins een duidelijke bijdrage leveren aan het verbeteren van de prestaties van de klant binnen mooie projecten. En ook het maximale halen uit nieuwe ervaringen en hiermee mezelf blijven ontwikkelen.

Overzicht nieuws
Foto Kamil Bilgin
Kamil Bilgin /
Consultant

DataDolphins helpt organisaties betere datagedreven beslissingen te nemen. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!