icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience
Werken bij Datadolphins
Nieuws 04/01/2021

"Het grootste risico is dat je geen enkel risico durft te nemen"

Foto Jake

Lees in dit artikel meer over onze kersverse professional Jake en waarom hij heeft gekozen voor DataDolphins.

Kun je jezelf kort voorstellen? 
Ik ben Jake van den Bergh, 26 jaar oud en ik woon in Den Haag. Twee jaar geleden ben ik afgestudeerd voor mijn bachelor accountancy. Tijdens mijn studie heb ik gewerkt bij Deloitte, maar IT trok me toch meer. Na een traineeship gevolgd te hebben ben ik doorgestroomd in een afwisselende rol als PowerBI developer bij een verzekeraar. Naast werk hou ik me graag bezig met het uitvoeren en het volgen van allerlei sporten. Ik hou ook ontzettend van reizen, dat zou je wel mijn grootste hobby kunnen noemen. 

Waarom heb je passie voor je vakgebied? 
Het leuke aan BI is dat je als consultant met de business te maken hebt en aan de slag kan met de nieuwste technieken van IT. Veel organisaties weten zelf niet wat ze met alle data kunnen en om daarop in te springen vind ik heel leuk. Als BI consultant heb je echt een rol waarbij je anderen kunt helpen met je kennis en ervaring. Dat is voor mij de reden dat ik passie heb voor mijn vakgebied.  

Waarom heb je gekozen voor DataDolphins? 
Ik ben van jongs af aan altijd ondernemend bezig geweest, in DataDolphins vond ik dat ondernemende karakter terug in het midlancen. DataDolphins werkt met veel verschillende organisaties samen waardoor je de kans hebt om echt voor een uitdagende opdracht te gaan. Daardoor kan ik mijzelf persoonlijk ontwikkelen en is het een boost voor mijn carrière. 

Wat is jouw motto? 
Het grootste risico is dat je geen enkel risico durft te nemen. Ik hou wel van het nemen van risico om te kunnen excelleren en heb daarom ook erg veel zin in een nieuw avontuur bij DataDolphins.

Waar kijk je het meeste naar uit? 
Ik kijk natuurlijk het meeste uit om te beginnen bij mijn eerste opdracht via DataDolphins. Hier hoop ik zo veel mogelijk kennis op te doen en weer met nieuwe mensen mag samenwerken. 

DataDolphins helpt organisaties betere datagedreven beslissingen te nemen. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!