icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience
Werken bij Datadolphins
Nieuws 20/03/2021

"Ik hou van speuren in en puzzelen met data"

DataDolphins

Maak kennis met onze nieuwe collega Bart Genuit. Deze sportieve Data Consultant stelt zich aan ons voor!

Kun je jezelf (kort) voorstellen?
"
Hallo, ik ben Bart, opgeleid als werktuigbouwer in Eindhoven maar gaandeweg de data ingerold. Ik woon met mijn vrouw en zoontje in Amsterdam, waar je voor elke smaak wel een prima restaurant kunt vinden. In mijn vrije tijd ga ik graag klimmen (het liefst buiten), wandelen of fietsen."

Waarom heb je passie voor jouw vak?
"
Ik hou enorm van puzzelen en speuren, of dat nou het opsporen van een bug in mijn code, het vinden van een nieuw inzicht in een dataset, of het installeren van een nukkige softwarebibliotheek is. Iets moois bouwen dat ook echt werkt geeft de ultieme voldoening. Wat dat betreft blijf ik dicht bij mijn opleiding, het bouwen van tuig dat werkt."

Waarom heb je gekozen voor DataDolphins?
"
Voorheen was ik ZZP'er. Dat geeft natuurlijk een enorme vrijheid, maar je er gaat ook een hoop tijd en energie in ‘randzaken’ als acquisitie en sales zitten. Dat wordt bij DataDolphins grotendeels voor me geregeld, zodat ik me kan focussen op de inhoud. Tegelijkertijd heb ik nog steeds alle vrijheid in mijn eigen ontwikkeling."

Wat is jouw motto?
“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”, dat vat het wel redelijk samen. Er zit een gezonde naïviteit in, de houding om de uitdaging aan te gaan, om het gewoon te dóen, je ziet vanzelf waar je tegenaan loopt. De natuur is wat dat betreft een mooie inspiratiebron; als je vooraf weinig kunt voorspellen, is evolutie een goede aanpak."

Waar kijk je het meeste naar uit?
"Naar g
ave opdrachten en gezellige collega’s."

Data
Bart Genuit /
Consultant

DataDolphins helpt organisaties betere datagedreven beslissingen te nemen. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!