icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Data Talents
Nieuws 10/04/2020

"Ik krijg hier de mogelijkheid om meer sturing te geven aan mijn carrière"

Stan Evers in de keuken

Kom meer te weten over DataDolphin Stan en zijn passie voor Business Intelligence.

Kun je jezelf kort voorstellen?
Mijn naam is Stan Evers. Ik woon met mijn twee zoons, van 6 en 8 jaar, en mijn vrouw in het prachtige Gouda. Hier woon ik sinds 14 jaar. Daarvoor heb ik in Utrecht gewoond. Ik ben in Maastricht geboren en opgegroeid. Daar in de buurt, in Sittard, heb ik mijn opleiding HEAO Commerciële Economie gedaan. Tijdens een stage bij een web development bureau kwam ik in aanraking met ontwikkelwerk in de IT en ging ik me ook bezig houden met het ontwikkelen van websites. Ik kwam erachter hoe leuk ontwikkelen is! Naast mijn passie voor BI houd ik erg van koken.

Waarom heb je passie voor jouw vakgebied?
Wat het vakgebied zo interessant maakt is dat je met zoveel verschillende aspecten van een organisatie te maken krijgt. Bovendien werk je vaak samen in teams met professionals uit verschillende disciplines. Het is leuk hoe je elkaar op deze manier kunt aanvullen en van elkaar kunt leren. Verder vind ik het interessant dat BI een vakgebied is dat altijd in beweging is, er zijn steeds weer ontwikkelingen en nieuwe tools, dus je blijft leren.

Waarom heb je gekozen voor Data Talents?
Ik was al een aantal jaar in contact met de Business Managers van Data Talents. En met een aantal werknemers had ik prettig samengewerkt op eerdere opdrachten. De organisatie en het Midlancen sprak mij al aan. Maar ik zat ook nog goed bij mijn werkgever en had leuke projecten en collega’s. Ik heb uiteindelijk de overstap gemaakt omdat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging. Bij Data Talents heb ik de mogelijkheid om bij veel verschillende klanten ingezet te worden. Er wordt echt gekeken naar de ambitie die ik heb en welke opdracht daar bij past. Ik heb de behoefte om zelf meer sturing te geven aan mijn carrière, die mogelijkheid krijg ik hier.

Wat is jouw motto?
“Zorg voor goede gedachten, goede woorden en goede daden in je leven.” Ik probeer het mooie in de mens te zien en ga uit van het goede. Dit levert mij mooie momenten op.

Waar kijk je het meeste naar uit?
Ik kijk het meeste uit om straks te starten met een nieuwe opdracht. Veel leren en nieuwe mensen te ontmoeten. Gelukkig start ik meteen met een opdracht bij de Rabobank, als back-end ontwikkelaar waar ik veel met SSIS zal werken. Daarnaast kijk ik er natuurlijk ook naar uit mijn collega’s van Data Talents te ontmoeten. Gelukkig organiseren zij ook ‘virtuele borrels’ dus kan ik alvast kennismaken met een aantal collega’s. Maar hopelijk in de zomer ‘live’! 

Overzicht nieuws
Stan
Stan Evers /
Data Engineer

Data Talents helpt organisaties betere datagedreven beslissingen te nemen. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!