icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience
Werken bij Datadolphins
Nieuws 25/05/2021

"Ik ontwikkel graag innovatieve software"

DataDolphins

Maak kennis met onze nieuwe collega: Jasper Sival. Als Software Ontwikkelaar bij DataDolphins kijkt hij ernaar uit om zichzelf uit te dagen het maximale uit zichzelf te halen. Welkom bij het team, Jasper!

Kun je jezelf voorstellen?

"Hallo, Ik ben Jasper, 33 jaar oud en ik woon in Oss samen met mijn vrouw, dochtertje van 2 jaar en zoontje van 9 maanden. Ik ben opgegroeid in Hoofddorp, heb Technische Natuurkunde gestudeerd aan de TU Delft en heb vanwege werk na mijn studie 4 jaar in Arnhem gewoond. Daarna hebben mijn vrouw en ik ons gevestigd in Oss, waar we nu 3 jaar wonen.

Ik ben niet meteen de IT ingestapt na mijn studie, maar heb me gaandeweg gerealiseerd dat het ontwikkelen van software mij ontzettend veel voldoening geeft en dat ik er ook erg goed in ben. Naast werk besteed ik graag tijd aan mijn gezin en sport ik veel. Zo trek ik meerdere keren per week mijn wetsuit aan en ga ik een stuk zwemmen in de recreatieplas die op 5 minuten fietsen ligt, speel ik graag tennis en loop ik geregeld hard. Ook speel ik regelmatig een potje schaak."

Waarom heb je passie voor jouw vak?

"Wat ik zo leuk vind aan mijn werk, is de combinatie van maximale uitdaging van technisch complexe problemen en het toepassen van mijn creativiteit en probleemoplossend vermogen om een passende oplossing te programmeren. Daarnaast haal ik ontzettend veel voldoening uit het leren van nieuwe vaardigheden en het opdoen van kennis. Er gaat bijna geen dag voorbij zonder dat ik weer wat nieuws geleerd heb."

Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan.
Jasper / DataDolphins

Waarom heb je gekozen voor DataDolphins?

"DataDolphins geeft mij de gelegenheid om mij optimaal te ontwikkelen door een grote verscheidenheid aan mogelijke opdrachten aan te bieden en door mij te stimuleren om continu de uitdaging aan te gaan. Bovendien wordt dit gecombineerd met uitstekende arbeidsvoorwaarden."

Wat is jouw motto?

"Mijn motto is: “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan”. Ik heb door de jaren heen geleerd dat het vrij gebruikelijk is dat ik dingen in het begin niet of niet goed kan, maar dat ik een groot leervermogen heb en daardoor in staat ben om vrij snel dingen te kunnen die ik niet kon. Daarom probeer ik de laatste jaren vooral steeds in mijn team de moeilijkste werkzaamheden op te pakken, die ik nog niet kan. Mezelf maximaal stretchen leidt er daardoor toe dat ik grenzen verleg die ik niet voor mogelijk kon houden. Ik ben niet meer bang voor het maken van fouten, maar ik omarm het en zie het als de ideale kans om veel te leren en een grote stap voorwaarts te zetten."

Waar kijk je het meeste naar uit?

"Ik kijk uit naar mijn eerste opdracht bij DataDolphins, waarbij ik aan innovatieve software kan werken en veel kan leren samen met leuke collega’s."

overzicht nieuws
Foto Dolfijn
Jasper Sival /
Consultant

DataDolphins helpt organisaties betere datagedreven beslissingen te nemen. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!