icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience
Werken bij Datadolphins
Nieuws 01/06/2021

"Ik word graag uitgedaagd door het onbekende"

Hamza

We verwelkomen een nieuwe collega in ons team: Hamza Mediani. Vroeger knutselde hij al graag aan websites en databases en nu kan hij doen wat hij het liefste doet bij DataDolphins: de business en IT samenbrengen. Hamza stelt zich aan ons voor!

"Mijn naam is Hamza Mediani, 29 jaar en woonachtig te Gouda. Vier jaar geleden heb ik mijn bachelor Business IT & Management afgerond aan de Hogeschool Rotterdam. Ik ben direct aan de slag gegaan als BI consultant bij Incentro en heb in de afgelopen jaren veel ervaring in zowel back-end als front-end bij verschillende klanten mogen opdoen. Mijn vrije tijd besteed ik graag tijd aan mijn gezin en daarnaast zaalvoetbal ik 2 maal per week met een vriendenteam.

Mijn passie voor IT begon al in mijn jonge jaren waarbij ik als hobby aan websites en databases knutselde. Ik kreeg steeds meer interesse in de business en data analyses. Ik heb daardoor ook na mijn opleiding Applicatie Ontwikkelaar gekozen voor de opleiding Business IT & Management. Ik vind het ook leuker om uitgedaagd te worden door het onbekende. Daarom was consultancy altijd al een makkelijke keus.

DataDolphins heb ik leren kennen dankzij twee vrienden van mij die al in dienst zijn bij The Human Network. Na het voetballen werd er altijd wel even gekletst over het werk. Ik raakte geïnteresseerd in het midlance-model omdat je hier een stukje van beide werelden mee krijgt (loondienst/freelance). Ik ben zelf ook ondernemend en ik zie DataDolphins als de organisatie die mij kan helpen in mijn carrière om nog meer stappen te kunnen maken.

You can’t have a rainbow without a little rain. Het leven kan er soms voor zorgen dat je in moeilijke of donkere tijden terecht komt. Ik probeer toch altijd het positieve in te zien en mijn naasten hierin mee te nemen. Deze tijden kunnen juist leerzaam en goed voor mij zijn. Met deze instelling ga ik door het leven zowel privé als tijdens mijn werk.

Ik kijk ernaar uit om nieuwe collega’s en opdrachtgevers te ontmoeten. Als mijn netwerk groeit, dan groeit mijn wereld ook steeds een stukje mee. Natuurlijk kijk ik er ook naar uit om nieuwe competenties te leren en me in te zetten voor DataDolphins."

Overzicht nieuws
Profielfoto Dolfijn
Hamza Mediani /
Consultant

DataDolphins helpt organisaties betere datagedreven beslissingen te nemen. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!