icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Datadolphins
Nieuws 22/04/2022

Jubilaris Marco: al vijf jaar bij DataDolphins

Foto marco

Marco van Voren viert deze maand zijn 5-jarig jubileum bij DataDolphins. Het midlance-model en de afwisseling van opdrachten bij diverse bedrijven bevalt hem goed. Marco werkt op dit moment aan een opdracht bij Nationale Nederlanden.

Met wat voor opdracht werk je momenteel?

“Ik ben ontwikkelaar in een DevOps team van Nationale Nederlanden. Ik heb binnen dit bedrijf aan diverse opdrachten gewerkt en op dit moment zijn we in het oude legacy systeem een regulatory reporting-straat aan het bouwen. Op korte termijn zal het legacy platform worden uitgefaseerd en vervangen worden door een geheel nieuw in te richten cloud-oplossing. Naast werkzaamheden als ontwikkelaar ben ik ook coach, tester en informatie analist geweest binnen deze verschillende trajecten. De afwisseling van de diverse rollen bevalt me uitermate goed en het is fijn om nog dagelijks nieuwe dingen te leren.” 

Hoe bevalt het bij DataDolphins?

“DataDolphins is een leuke werkgever, er wordt goed naar mijn wensen geluisterd en meegedacht op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en opdrachten die hierop aansluiten. Daarbij ben ik blij met mijn vaste aanspreekpunt, Business Manager Erik den Ouden. Ik ervaar genoeg persoonlijke aandacht als collega van DataDolphins.”


“Vanuit het bedrijf worden diverse opleidingen, trainingen en gezellige activiteiten georganiseerd en er worden geregeld leuke attenties verstuurd. Zo ontving ik onlangs een bos bloemen voor mijn werkjubileum en ook met feestdagen wordt er altijd aan ons gedacht.”

Zou jij mensen aanbevelen om bij DataDolphins te gaan werken?

“Zeker, als je proactief bent, goed in de omgang en veel kennis van data hebt dan zou ik het zeker aanraden om als midlancer aan de slag te gaan. DataDolphins is een club van leuke en ambitieuze mensen, waar je veel van elkaar kunt leren. Je wordt niet naar een opdracht “gestuurd” om zoveel mogelijk opbrengsten te genereren, maar je kiest echt zelf of je een opdracht aanneemt. Ik heb het gevoel dat er naar de medewerker geluisterd wordt. Daarnaast is het verdienmodel natuurlijk een extra plus.”

Overzicht Nieuws
Marco van Voren
Marco van Voren /
Consultant

DataDolphins helpt organisaties betere datagedreven beslissingen te nemen. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!