icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Data Talents
Nieuws 14/02/2022

"Kunnen is zilver, willen is goud"

Anouk Delhaize foto kennismaking

Aan het begin van de week hebben we Anouk Dezaire in ons team verwelkomd. Zij is ook gelijk aan de slag gegaan bij De Nederlandsche Bank. Lees meer over Anouk hieronder!

Kun je jezelf kort voorstellen?

Mijn naam is Anouk Dezaire, ik ben 27 jaar en woon in Weesp. Op de middelbare school was Wiskunde mijn favoriete vak. Daarna heb ik met veel plezier Toegepaste Wiskunde gestudeerd in Tilburg. Na mijn studie ben ik aan de slag gegaan binnen de Business Intelligence. Ik heb eerst twee jaar als Developer gewerkt en vervolgens ruim twee jaar als Business Analist. In mijn vrije tijd zit ik op musical-les, waarbij de drie disciplines zang, dans en spel aan bod komen. Verder vind ik het leuk om te lezen en creatief bezig te zijn en ga ik graag naar mooie natuurgebieden om te wandelen.

Waarom heb je passie voor jouw vak?

Het leuke aan werken met data is dat je niet alleen bezig bent met techniek. Je onderzoekt vooral of de uitkomst klopt en hoe je de data op een juiste manier kunt presenteren. Data kunnen op verschillende manieren geïnterpreteerd worden. Daarom is het heel belangrijk om goed te luisteren en mee te denken met de eindgebruiker. De combinatie waarbij je werkt met mensen en in de techniek duikt, vind ik erg leuk. Daarbij is het een heel breed vakgebied. Je bent nooit uitgeleerd. Werken met data brengt veel complexiteit met zich mee. Elk project heeft weer nieuwe uitdagingen.

Waarom heb je gekozen voor Data Talents?

Ik wilde graag gaan werken in de consultancy, omdat ik ervaring op wil doen bij verschillende bedrijven. Werken bij Data Talents geeft veel vrijheid en een grote eigen verantwoordelijkheid. Ik kan bepalen welke opdrachten ik wil doen en sta zelf aan het roer van mijn persoonlijke ontwikkeling. Data Talents faciliteert hierbij heel goed. Zij werken met veel leuke opdrachtgevers en denken mee over mijn groeipad en mogelijke trainingen.

Wat is jouw motto?

“Kunnen is zilver, willen is goud.” Als je iets doet waar je talent voor hebt, kun je veel bereiken. Maar als je dit ook echt wil - en met passie en enthousiasme kunt doen - dan kun je pas echt uitblinken.

Waar kijk je het meeste naar uit?

Ik kijk er erg naar uit om bij mijn eerste bij DNB opdracht aan de slag te gaan. Daarbij bestaat Data Talents nu 15 jaar, dat belooft een mooi feestje te worden.

Overzicht nieuws
foto anouk
Anouk Dezaire /
Data Analist

Data Talents helpt organisaties betere datagedreven beslissingen te nemen. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!