icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search
Werken bij Datadolphins
Nieuws 10/03/2020

"Luister kritisch naar het probleem en laat het kort bezinken, ga dan pas handelen"

Berin SKI

Kom meer te weten over DataDolphin Berin en zijn passie voor Business Intelligence.

Kun je jezelf kort voorstellen?
Mijn naam is Berin Hrnjic en ik woon samen met mijn vriendin in Ridderkerk, daar woon ik sinds mijn zevende. Ik ben geboren in Sarajevo in Bosnië.

Ik heb Bedrijfseconomie gestudeerd op de Hogeschool Rotterdam. Na mijn studie ben ik al snel in de Consultancy gerold en ontwikkelde ik mij tot Business Intelligence consultant.

Waarom heb je passie voor jouw vakgebied?
Het is een dynamisch vakgebied, met alle ontwikkelingen die zeer kort op elkaar volgen: de nieuwe applicaties, methodes en platformen. Er is altijd wel iets waar je je in kunt ontwikkelen en verdiepen. Daarnaast is het ook een uitdaging om het beste resultaat voor elkaar te krijgen.

Waarom heb je gekozen voor DataDolphins?
Bij mijn laatste werkgever was ik in vaste dienst en daarvoor was ik consultant. Ik heb al bij vele klanten mogen werken. Ik begon de afwisseling te missen maar ik wou wel wat meer inspraak hebben over mijn carrière, dat bood DataDolphins mij. Daarnaast intrigeerde het midlance-model mij met het oog op de toekomst. 

Wat is jouw motto?
Mijn motto is "rustig blijven", in welke situatie dan ook. Luister kritisch naar het probleem en laat het kort bezinken, ga dan pas handelen.

Waar kijk je het meeste naar uit?
Ik kijk uit naar mijn opdracht, ik mag de klant ondersteunen bij de uitrol van Power BI binnen de organisatie. Ik ga mij bezighouden met zowel de back- als frontend en het geven van trainingen. Dus van begin tot eind met betrekking tot techniek en daarnaast het menselijke aspect van collega`s trainingen geven in het dagelijks gebruik van Power BI.

Overzicht nieuws
Foto Berin Hrnjic
Berin Hrnjic /
Consultant

DataDolphins helpt organisaties betere datagedreven beslissingen te nemen. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!