icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience
Werken bij Datadolphins
Nieuws 30/04/2021

"Met data maak je diepgaande inzichten mogelijk"

Daniel Hesselbein

We mogen een nieuwe collega verwelkomen bij ons team: Daniel Hesselbein. Al jaren is hij gefascineerd door IT-gerelateerde onderwerpen en nu kan hij deze passie kwijt in zijn nieuwe baan bij DataDolphins. Daniel stelt zich aan ons voor!

"Ik ben Daniel en kom samen met jullie aan mooie data-projecten werken. Geboren en getogen in Maastricht ben ik met een omweg via Amsterdam in het Utrechtse beland. Ik heb altijd een stevige interesse in computers gehad. Na m'n studie communicatiewetenschappen was in de IT aan de slag gaan een logische stap. De afgelopen jaren heb ik met name netwerk/infrastructuur klussen gedaan waar ik graag vanuit de data aan de slag ging.

Op een gegeven moment dacht ik 'daar wil ik meer van', vandaar DataDolphins. Ik heb er zin in, lekker met data werken. Ik kijk uit naar lekker veel leren van collega's en mijn kennis te vergroten. Wat ik echt leuk vind aan werken met data is het mogelijk maken van diepgaande inzichten. Meten is tenslotte weten.

Wat doe ik voor de rest? Naast het familieleven doe ik m'n best om een paar keer in de week te gaan hardlopen. En het gesport compenseer ik door als foody lekker te koken (en eten). Je kunt je me 's nachts echt wel wakker maken voor een goede kaasfondue of lekkere pizza!"

Overzicht nieuws
Profielfoto Dolfijn
Daniel Hesselbein /
Consultant

DataDolphins helpt organisaties betere datagedreven beslissingen te nemen. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!