icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience
Werken bij Datadolphins
Nieuws 05/10/2021

"Via mijn beste vriend Jeroen kwam ik in aanraking met DataDolphins"

MarkvanDomburg

Mark van Domburg kwam via zijn beste vriend Jeroen Breunis in aanraking met DataDolphins én het midlance-model. Begin oktober stapte Mark bij ons aan boord, maak kennis met onze nieuwe collega!

Kun je jezelf (kort) voorstellen?

"Mijn naam is Mark van Domburg en ik ga bij DataDolphins aan de slag als Data Engineer. Ik heb lang geleden een Informatica opleiding gevolgd en heb een achtergrond in de infrastructuur achtergrond, denk aan Linux, Databases en automation. In de loop der jaren groeide ik meer in de richting van Data Engineering. Eerst op Hadoop en later op Microsoft Azure."

Waarom heb je passie voor jouw vak?

"De passie voor techniek zat er eigenlijk altijd al in. Ik kreeg dit van jongs af aan van mijn vader mee, die destijds in de electronica werkte. Wat dat betreft ben ik een echte techneut. Ik vind het leuk om met hardware en software bezig te zijn.
Ik houd ervan om nieuwe dingen te onderzoeken en bouwen, maar geniet ook om mijn kennis te delen, geen dag is daardoor hetzelfde!"

Waarom heb je gekozen voor DataDolphins?

"Door mijn beste vriend Jeroen, ben ik in aanraking gekomen met DataDolphins. Freelancen had ik op mijn lijstje staan, maar de drempel is mij te groot. Toen ik ging lezen over midlancen, werd ik enthousiast! Ik merkte al vrij snel dat je zelf aan het roer staat van je carrière: niks moet, alles mag. Zo ook de keuze voor een potentiële opdracht; de Business Managers helpen je bij het hele traject."

Wat is jouw motto?

"Kennis is macht, eventueel door reverse engineering!" Als kind schroefde ik apparaten open om te onderzoeken wat erin zit. Ben dan ook altijd nieuwsgierig om te kijken hoe iets precies werkt. Door deze nieuwsgierigheid kan ik problemen goed analyseren en oplossen."

"Vergelijk het maar met "een bezoekje naar de dokter met hoofdpijn". De dokter kan je paracetamol geven tegen de pijn, maar kan ook onderzoeken waarom je hoofdpijn hebt en deze bij de bron aanpakken."

Waar kijk je het meeste naar uit?

"Met enkele collega's heb ik al kennis gemaakt, ik kijk ernaar uit om iedereen bij DataDolphins te leren kennen. Ook ben ik heel benieuwd naar mijn eerste opdracht; een leuke Hadoop omgeving waar ik weer veel uit kan leren!"

Overzicht nieuws
Dolfijn
Mark van Domburg /
Consultant

DataDolphins helpt organisaties betere datagedreven beslissingen te nemen. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!