icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search
Werken bij Datadolphins
Nieuws 14/07/2020

Mountainbiken, kanoën of lekker uit eten met DataDolphins

Mountainbiken

De afgelopen maanden hebben we virtueel contact gehad, maar elkaar live zien is zoveel leuker! Om te vieren dat dit weer mogelijk was waren er de afgelopen weken drie kleinere events gepland. Elke collega mocht aanhaken bij twee activiteiten, zodat de groepen niet te groot werden en de anderhalve meter afstand kon worden aangehouden. We gingen mountainbiken, kanoën en gezellig samen uit eten: dus er was voor ieder wat wils. Bekijk de sfeerimpressie!

We trapten af met een buitenactiviteit en hadden veel geluk met het weer. We gingen met een klein clubje kanoën en legden een prachtige route van 8 km af! Coronaproof in- en ontspannen op het water, met zomers weer en een heerlijke picknick bereid door Piccalilly.

De week erop was een diner georganiseerd bij Dengh, in drie tafels met vier personen. We hebben heel gezellig bijgepraat met onze eigen tafel, want er mocht tijdens de gangen door niet geschoven worden. Het was een aanrader: heerlijk eten ook voor de vegetariërs onder ons!

De laatste activiteit was mountainbiken bij GO MTB. Dit was voor een groep echte bikkels, die zich niets aantrokken van de kou en de regen. De groep van 7 man én een vrouw heeft zich kunnen uitleven op de fiets om daarna gezamenlijk te genieten van een picknick.

In de kano
Picknick
Fietsen
Fietsen
Fietsen
Uit eten
Uit eten

DataDolphins helpt organisaties betere datagedreven beslissingen te nemen. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!