icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Datadolphins
Nieuws 09/05/2022

Nieuwe Business Manager Annelien

Foto Annelien

Hallo Allemaal!
Mijn naam is Annelien Gijzen en op 2 mei start ik als Business Manager bij DataDolphins. Ik heb ontzettend veel zin om het team te komen versterken en iedereen te leren kennen!

Hierbij alvast een voorproefje van wie ik ben. Ik ben best een actief persoon die graag buiten is en eigenlijk slecht stil kan zitten. Behalve als de zon schijnt en ik lekker met een glaasje en een hapje op een terras, of ligbedje in mijn tuin kan relaxen. Ik woon in Loosdrecht samen met mijn 2 dochters van 3 en 5 en mijn partner Dirk. Naast thuis lekker koken vind ik het ook heerlijk om de deur uit te gaan.

Ik heb de afgelopen 11 jaar diverse rollen vervult in het Business Intelligence/Data domein. Mijn focus lag vooral op het vertalen van de (potentiële) klantbehoefte naar passende oplossingen, versterken en behouden van de klantrelaties, en het ontwikkelen en verkopen van nieuwe productproposities. Dit vanuit zowel de management als uitvoerende kant. 

Ik ben door collega's wel eens een 'duizendpoot' genoemd en ik denk dat deze eigenschap goed van pas gaat komen bij DataDolphins! 

Overzicht nieuws
DataDolphins
Annelien Gijzen /
Business Manager

DataDolphins helpt organisaties betere datagedreven beslissingen te nemen. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!