icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search
Werken bij Datadolphins
Nieuws 11/11/2020

"Stilstand is achteruitgang"

Foto Martin Vingerhoets

Maak kennis met de nieuwste aanwinst die aanmeert in onze thuishaven.

Kun je jezelf kort voorstellen?
Mijn naam is Martin Vingerhoets en ik woon samen met mijn gezin in Son en Breugel, een dorp gelegen naast Eindhoven. Ik heb ooit Fiscale Economie gestudeerd op de HEAO, na mijn studie ben ik echter meteen in de IT aan het werk gegaan. Hier heb ik verschillende rollen gehad waarin het eigenlijk altijd draaide om een combinatie van data, applicaties en mensen. Ik beschouw mezelf als een echte Bourgondiër en ben ondertussen een behoorlijke bier-, wijn en (een beetje) whisky-kenner geworden. Dit gaat bij voorkeur vergezeld met goede muziek. Graag hoor ik dan een paar stevige gitaren, maar een goed klassiek stuk of het betere 'luisterlied' is ook altijd welkom.

Waarom heb je passie voor jouw vakgebied?
In mijn vakgebied help ik klanten betere keuzes te maken waardoor ze meer uit hun organisatie halen. Sommige organisaties hebben een groot groeipotentieel maar hebben het zelf nog niet altijd door. Om ze te helpen accelereren geeft me echt een energie boost.  

Waarom heb je gekozen voor DataDolphins?
Ik heb zelf een tijdje zitten twijfelen om als freelancer aan de slag te gaan. Alleen zag ik het gedoe van sales niet helemaal zitten, om daar zelf achteraan te moeten gaan. Daarom vond ik het Midlance model van DataDolphins een mooie oplossing. DataDolphins heeft een groot netwerk en haalt de opdrachten binnen, ik krijg de kans om zelf te kiezen waar ik op in wil gaan.

Wat is jouw motto?
Stilstand is achteruitgang. Wanneer je jezelf niet meer ontwikkelt blijf je niet meer bij de tijd en op de hoogte van nieuwe technologieën. Daarom ben ik van mening dat je jezelf constant moet uitdagen om je kennis te verbreden.

Waar kijk je het meeste naar uit?
Natuurlijk om aan de slag te gaan bij mijn eerste opdracht via DataDolphins, bij de Belastingdienst. Daarnaast kijk ik uit naar het onvoorspelbare, dat ik nog niet precies weet welke opdrachten me de komende tijd nog allemaal te wachten staan. Dat is veel leuker dan dat je al precies weet wat je het komend jaar gaat doen. Tijdens die opdrachten hoop ik ook weer veel kennis bij te schaven en vooruit te blijven gaan.

DataDolphins helpt organisaties betere datagedreven beslissingen te nemen. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!