icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Data Talents
Nieuws 06/04/2020

Sunny, een BI-specialist én consultant pur sang

Sunny van Sprew

Onze collega Sunny Sprew is sinds 2010 onderdeel van het team van BIConsult. Hij houdt van de afwisseling en dynamiek in zijn werk als consultant: “Ik ben eigenlijk ook niet anders gewend: toen ik mijn studie Technische Bedrijfskunde afrondde, ben ik meteen de detachering ingerold. In een snel veranderende wereld is persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Omdat ik bij elke opdrachtgever nieuwe inzichten meepik en meer kennis vergaar, blijf je als professional altijd up-to-date.”

Inmiddels heeft Sunny heel wat ervaring opgedaan in zijn vakgebied. Hij had de afgelopen jaren opdrachten bij verschillende grote organisaties zoals KPN, Rijkswaterstaat, Rabobank en ProRail. “Op dit moment werk ik als Informatieanalist bij VodafoneZiggo. Ik vertaal de informatiebehoeften van de business naar technische specificaties voor de ontwikkelaars” legt hij uit. “Ik ben overigens zelf als ontwikkelaar begonnen, maar heb daarnaast altijd al als Informatieanalist gewerkt. Het is een rol die goed bij mij past en waarin je veel samenwerkt met verschillende stakeholders binnen een organisatie.”

 

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!
Sunny Sprew / Data Talents

Hoe hij bij Data Talents terecht kwam? “Bij een van mijn vorige opdrachtgevers kwam ik in gesprek met een collega van Data Talents. Wat hij vertelde over het midlance-model klonk zo aantrekkelijk, dat ik -na een aantal gesprekken met de Business Manager- besloot om de sprong te wagen. En deze manier van werken me prima, ook omdat het fijn is om onderdeel te zijn van een team. Als freelancer heb je geen achterban met vakgenoten, ik kan altijd terecht bij een van mijn collega’s. Voor inhoudelijke vragen, maar natuurlijk ook gewoon voor een gezellig praatje.”

Als we Sunny naar zijn persoonlijke motto vragen, hoeft hij niet lang te denken: “een dag niet gelachen is een dag niet geleefd”, vertelt hij met een grote glimlach. Het zal wel in de naam zitten.

Overzicht nieuws
Sunny van Sprew
Sunny van Sprew /
BI expert

Data Talents helpt organisaties betere datagedreven beslissingen te nemen. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!