icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Datadolphins
Nieuws 23/06/2022

Varen op een zonnig en gezellig kwartaaluitje

DataDolphins

Gister heeft het team van DataDolphins genoten van het kwartaaluitje. De koelboxen waren goed gevuld met hapjes en drankjes, de zon scheen en de sloepen lagen klaar om mee te gaan varen.

Het team maakte een tocht over de Loosdrechts Plassen, ging een stuk suppen over het water en voor de liefhebbers kon er ook gezeild worden. Wat werd er genoten van de heerlijke temperatuur van 25 graden!

Na terugkeer in de haven stond de barbecue te branden en genoten we op het terras van heerlijke drankjes en gerechten in de nog altijd schijnende zon. We kijken terug op een topdag!

DataDolphins
DataDolphins

DataDolphins helpt organisaties betere datagedreven beslissingen te nemen. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!