icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Datadolphins

Bas Mastop

Consultant

Binnen het Data managementproces ken en waardeer ik alle kanten. Van data-integratie tot aan -kwaliteit, technisch en functioneel vanuit management en development. Hierdoor kan ik vanuit development goed de brug slaan naar gebruikers en management. Resultaatgerichtheid is daarbij mijn belangrijkste motivator. Ik houd van concrete resultaten stellen en deze behalen. Ik ben dan ook iemand die doelgericht en transparant communiceert en dat waardeert in mijn teamleden en stakeholders. De balans tussen samenwerking en zelf zaken opzetten is een belangrijke voor mij. Bij werken in teamverband floreer ik, aangezien samenwerken mij makkelijk afgaat en ik een goede sfeer op prijs stel.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!

Werkervaring

2019 - Heden Business Intelligence Consultant bij DataDolphins

2019 - Heden Datawarehouse Specialist bij Rabobank Beleggers

Binnen het datawarehouse team van de Rabobank Beleggen was ik onder andere verantwoordelijk voor de integratie en overdracht van data- & informatiestromen. Hoewel we als team een transitie doormaken naar een devops-werksfeer en ik dus bij alle rollen geregeld bijsprong, was ik primair werkzaam als ontwikkelaar van het datawarehouse.

2018 - 2019 Data Integratie Specialist & Service Manager Informatica Platform bij Nationale-Nederlanden

Binnen het Informatica Platform Team was ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de ETL-mappings en workflows voor de integratie van Repository data in een Azure SQL database. Daarnaast overzag ik als Service Manager het volledige pakket aan Service Management activiteiten voor het Informatica Platform. Dit Platform bood NN-Group een PAAS dienst aan voor zowel Informatica Powercenter als Informatica Data Quality.
Bovendien voorzag ik de verschillende projecten van best practises en zag ik toe op intakes van ETL-projecten. 

2018 Product Owner & BI Developer bij Nationale-Nederlanden

Binnen het bedrijfsonderdeel NN Bank was dit team verantwoordelijk voor het verschaffen van BI rapportages en dashboards aan de productketens.

Opleidingen

Master Internationale Betrekkingen

Bachelor Geschiedenis

Trainingen & Certificeringen

  • Certified Scrum Master
  • Splunk (internal)
  • Tibco Njams (internal)
  • Product Owner (internal)

Expertise

  • PowerBI
  • MS SQL Server
  • ITIL
  • Datawarehousing
  • Agile Development
  • Oracle