icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience
Werken bij Datadolphins

Yasin Gunes

Consultant

Ik haal het meeste energie uit Data Science en Data Analyse. Je bent soms dagen bezig met een klein stukje code, maar als het dan werkt geeft het echt een kick. Het werk is erg veelzijdig aangezien er veel uiteenlopende problemen voorkomen die je kan oplossen. Het werk wat je doet heeft direct impact en helpt daar een organisatie verder mee.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!

Werkervaring

2021 - Heden Data Analytics Consultant bij DataDolphins

Sinds februari 2021 werk ik als data analytics consultant bij DataDolphins. Zo kan ik via opdrachten heel veel impact bereiken en opdrachtgevers blij maken, terwijl ik ook mensen om me heen heb om te sparren en mee samen te werken aan bijvoorbeeld acquisitie.

2020 - 2020 Data Science Consultant bij Datazon

Om nog meer impact te bereiken heb ik in 2020 de data analytics consultancy bedrijf DataZon opgericht, waar ik mij vooral bezighield met Natural Language Processing en Python opdrachten. Als voorbeeld heb ik voor de intermediair Freep.nl vacatures geclusterd naar werkdomeinen met machine learning in Python, en voor een andere klant heb ik geholpen met Microsoft Azure en programmeren. 

2019 - 2021 Data Scientist bij de Vrije Universiteit Amsterdam

Hier was ik vooral bezig met de maatschappelijke impact van wetenschappelijk onderzoek kwantificeren, waar ik vrijwel alle Data Engineering en Data Science werk zelf deed. Mijn rol was dan ook breed en begon met het technische ontwerp en haalbaarheidstoets van ad hoc verzoeken, daarna deed ik alle technische werk en datamodelleren met de hulp van domeinexperts, en vertaalde het naar concrete en bruikbare dataproducten. Hiervoor gebruikte ik vooral Python, Natural Language Processing, externe API’s, T-SQL, MySQL, ElasticSearch en Power BI.

2018 - 2019 Data Scientist bij Asset Night

Mijn taken hier waren het maken van dataproducten van kop tot staart van eerste dataverzameling tot oplevering Power BI rapport. Ik werkte aan meerdere producten tegelijk en deed zelf het klantcontact. Tijdens mijn werk daar hebben we als team ook gemigreerd naar Microsoft Azure en heb ik gewerkt met Azure Virtual Machines, Azure Data Lake en Azure SQL. Ik heb hier ook gewerkt met geografische data en tools zoals QGIS. De onderwerpen varieerden tussen alle infrastructuurdomeinen: van autoweginspectie tot treinsporen.

Opleidingen

PhD in Machine Learning

Master en Bachelor in Werktuigbouwkunde

Trainingen & Certificeringen

  • Big Data Specialization Coursera
  • Deep Learning Specialization Coursera
  • Applied Data Science with Python Specialization
  • Graduate School Delft University of Technology
  • Elastic Search Training (All Courses)

Expertise

  • BI ETL/ Backend/ Datawarehousing Tools: SQL Server, ElasticSearch, T-SQL, MySQL, Natural Language Processing, Machine Learning Pandas, Numpy, Dask, Luigi, Parallel Computing, Geografische Tools zoals QGis
  • BI Analytics & Frontend Tools: Microsoft Azure, PowerBI, Excel
  • Ontwikkeltalen: Python, R, Visual Basic, Matlab