icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Datadolphins

Persoonlijk vakmanschap onderscheidt onze experts

DataDolphins

DataDolphins (voorheen bekend als BIConsult) is de thuishaven van ondernemende datagedreven experts. Wij geloven dat de ambitie van onze experts en de match met onze klanten leidend zijn voor het succes van datagedreven werken bij deze organisaties. Daarbij weten wij dat er bij een echt goede oplossing naast technologische ook organisatorische veranderingen horen.

Ondernemende experts

Onze midlance-constructie zorgt voor een bijzondere mix van ondernemerschap mét alle meerwaarde van het hebben van leuke en kundige collega’s. Een groep autonome experts die samen kennis en ambitie delen. De drijfveren van onze autonome experts zijn leidend voor de inzet op verschillende datagedreven projecten. Dat maakt DataDolphins een werkgever waar experts zich thuis voelen en waar organisaties graag mee samenwerken.

Wij hebben zowel business georiënteerde specialisten als technische specialisten in dienst en hebben expertise in Data Engineering, Cloud-based BI, Datawarehousing, Self-service BI, Dashboarding, Analytics en Data Management.

Onze experts zijn ondernemend. Ze denken mee, nemen verantwoordelijkheid en komen op basis van eigen visie en ervaring met voorstellen.
Erik den Ouden / Business Manager DataDolphins

Onderdeel van The Human Network

The Human Network is het (t)huis van 900 gespecialiseerde experts. Alleen de allerbeste specialisten zijn verbonden aan onze bedrijven. Omdat zij ondernemend zijn en passie hebben voor hun vak. Omdat zij complexe opdrachten echt tot een goed einde weten te brengen. En omdat zij plezier hebben in hun werk.

Bekijk alle bedrijven
THN
Foto Erik den Ouden

We zijn dé experts op het gebied van datagedreven werken. Kom je ons team versterken? Neem contact op!

Neem contact op met Erik den Ouden